08-96 88 08
Book a tekniker
Smarta hem

Vår tekniska hjälp täcker allt från smart belysning och övervakningskameror till larm, smarta lås, temperatursensorer och robotdammsugare.

Med bara ett knapptryck eller ett enkelt röstkommando kan du lysa upp ditt rum. Vi hjälper dig att installera och lösa eventuella problem med ditt smarta belysningssystem för att skapa rätt atmosfär.

Håll koll på hemmets säkerhet med övervakningskameror som du kan ansluta till via dina enheter. Vi är också här för att hjälpa dig med smarta larm för att skydda ditt hem.

Säkra dina värdesaker med smarta lås som du kan kontrollera från din telefon. Vi guider dig även genom installationen och inställningen av temperatursensorer för att hålla ditt hem bekvämt och energieffektivt.

Slutligen, njut av ett rent hem utan att lyfta ett finger med hjälp av en robotdammsugare som du kan schemalägga och styra från din smartphone.

Kontakta oss och ta reda på mer om våra kompetenser och erbjudanden.
Relevanta tjänster
Du kan boka en tekniker till ett timpris. På det sättet betalar du för de timmar teknikern arbetar medan hen löser så många problem som möjligt.

Alternativt så kan du välja ett fast pris för hela uppdraget. Då betalar du för de problem som teknikern lyckats lösa, oavsett hur lång tid det tar.
Timpris / på plats
Datorhjälp
hemma

598 kr

Per påbörjad timme
med RUT-avdrag och inkl. moms
Smarta hem
Komma igång
med smarta hem

998 kr

Per uppdrag med RUT-avdrag
och inkl. moms

Smarta hem är ingen framtidsvision utan redan här. Styr, ljus, ljud, temperatur, lås, larm, robotdammsugare eller vad du vill:
• Installation för fjärrstyrning av smart hem
• Demonstration och utbildning av funktion
• Fjärrstyrning av belysning
• Röststyrning med Siri, Alexa, Google etc
• Upp till 5 smarta produkter

Timpris / fjärrsupport
Datorhjälp
på distans

599 kr

Per påbörjad timme
och inkl. moms
Hitta mer information om priser och andra erbjudanden på sidan priser för privatpersoner. Eller klicka på knapparna nedan för att läsa mer om andra tjänster.

Vad våra kunder säger

Tack för din prenumeration!

Bekräftelse och kampanjkod för att få rabatten har skickats till din e-post. Du kan när som helst välja bort att ta emot nyhetsbrevet genom att klicka på länken som också finns i mejlet.
Vi är glada att du valde Hot Help för datorsupport!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 10% rabatt vid din första online-bokning av tekniker:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.