5% rabatt på online bokning med kampanjkod [online5] för privatpersoner

E-post

E-post är en kritisk funktion och ofta motorn i ett företags kommunikation med olika intressenter. För privatpersoner är det ett viktigt sätt att ha kontakt med släkt och vänner och för att få information. Därför behövs hjälp snabbt när det krånglar – och det kan Hot Help ställa upp medю

Ibland har våra kunders internetleverantör driftsstörningar, så att det slutar fungera hos er. Och det är vanligt att t ex bostadrättsföreningar eller fastighetsägare byter leverantör. I sådana lägen hjälper Hot Helps tekniker er att flytta all information, som kontakter och mailhistorik, till en annan leverantör och att konfigurera e-mailprocesserna så att allt fungerar som det skall igen.

Vi hjälper företag att ha den bästa lösningen för e-posthanteringen. Vi gör tillsammans en analys och utvärdering av företagets behov, baserat på trafikvolym, antal användare, vilka typer av e-mail ni vanligen brukar skicka, till vilka kunder etc.

Vi ger råd vid val av tjänsteleverantör och rekommenderar den som bäst matchar de behov vi sett att ni har. Vi rekommenderar ibland Exchange, ibland Google Workspace (tidigare G Suite) eller helt vanlig IMAP.

Förutom e-post, använder vi idag också videosamtal för vår kommunikation. Teams och Zoom är några exempel. Vi hjälper våra kunder att konfigurera dessa applikationer och synkronisera dem med kalendrar.

Mötesinbjudningar som skickas med e-post skall hamna på rätt ställe rätt i allas kalendrar och på alla användares olika enheter som datorer, telefoner och surfplattor. Mötena skall starta på rätt tid, utan att tekniken svajar, så man slipper vänta på eftersläntrare som inte kopplas upp. 

Privatpersoners problem med e-mail gäller ofta lösenord, att hitta ny e-posttjänst eller e-postadress eller andra relaterade problem.

Vi hjälper till att hitta en lösning och att instruera hur man skall använda tjänsten för att förebygga att fel uppstår.

Vi kommer och hjälper dig!

Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå.

Ring oss så kan du få ett förslag på lösning och en offert:

eller lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi tillbacka!

Vad våra kunder säger:

Kontakta oss:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 10% rabatt vid din första online-bokning av tekniker:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Tack för din prenumeration!

Bekräftelse och kampanjkod för att få rabatten har skickats till din e-post. Du kan när som helst välja bort att ta emot nyhetsbrevet genom att klicka på länken som också finns i mejlet.
Vi är glada att du valde Hot Help för datorsupport!