E-post


E-post är en kritisk funktion och ofta motorn i ett företags kommunikation med olika intressenter. Därför behövs hjälp snabbt när det krånglar – och det kan Hot Help ställa upp med.

Ibland har er leverantör driftstörningar, så att det slutar fungera hos er. Då hjäper Hot Helps tekniker er att flytta all information till en annan leverantör och konfigurera e-mailprocesserna så att allt fungerar som det skall igen.

Vi hjälper dig att ha den bästa lösningen för e-posthantering i ditt företag. Vi gör tillsammans en analys och utvärdering av era behov, baserat på trafikvolym, antal användare, vilka filtyper ni vanligen brukar skicka, kunder etc. Vi ger råd vid val av tjänsteleverantör och rekommenderar den som bäst matchar de behov vi sett att ni har. Vi rekommenderar ibland Exchange, ibland Google Workspace (tidigare G Suite) eller helt vanlig IMAP.

Ibland har även privatpersoner problem med e-mail. Vi kommer och hjälper med lösenord, hitta ny e-posttjänst eller e-postadress eller andra relaterade problem.Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå. Ring 08-96 88 08‬ så kan du få ett förslag på lösning och en offert.

Hot Help kommer och hjälper dig hemma eller på kontor.

Vad våra kunder säger:

Boka en tekniker