5% rabatt på online bokning med kampanjkod [online5] för privatpersoner

IT service – supportavtal för företag

Hot Helps tekniker kan snabbt vara på plats när det uppstår problem med den utrustning ni har. Det kan gälla datorer, nätverk och router, problem med skrivare eller andra tillbehör, installation och uppdatering av programvara, e-mail som inte fungerar etc. Hot Help utför även mindre datorreparationer, batteribyten m m. 

Hot Help ger också konsultativa råd vid val av ny teknik för att företaget skall få en säkrare drift och stabilare miljö och att öka IT-säkerheten – en mycket viktig framtidsfråga. Vi hjälper småföretagare att installera utrustningen på plats och att utbilda användarna. När ni anställer en ny medarbetare kan vi förbereda arbetsplatsen, e-mailen och datorn så det blir en smidig introduktion.

Hot Helps kompetensområden inom datasupport är såväl PC som Mac, nätverkslösningar, dataåterskapning, Office 365 och servrar m m. Vi har spetskompetens inom installation av mycket stabila & driftsäkra trådlösa nätverk och att hitta lösningar för den kabeldragning det eventuellt medför.

För medarbetare som arbetar hemifrån förbereder vi uppkopplingar för videosamtal med olika program. Säkerhetsaspekten är också mycket viktig vid jobb på distans. Hot Help kan bidra med tekniska lösningar, utbildning och praktiska råd.

Priser vid supportavtal

Hot Help debiterar företag 998 kr plus moms per påbörjad timme vid hjälp på plats. För distanssupport debiteras 250 kr plus moms per påbörjade 15 minuter, minsta debitering är 998 kr per månad. 

För företag som önskar supportavtal kan vi erbjuda rabatt på ovanstående tjänster.

Fast månadsavgift plus moms

Rabatt

1000 kr

5 %

2000 kr

10 %

3000 kr

20 %

Insats av tekniker bokas av kunden på sedvanligt sätt via telefon eller via bokningsfunktionen på Hot Helps webbplats. Hot Help garanterar att tekniker kan vara på plats eller ge telefonsupport inom 48 tim. Om detta åtagande inte uppfylls återbetalas månadsavgiften.

Vi kommer och hjälper dig!

Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå.

Ring oss så kan du få ett förslag på lösning och en offert:

eller lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi tillbacka!

Vad våra kunder säger:

Intresseanmälan att teckna supportavtal

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Kontakta oss:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 10% rabatt vid din första online-bokning av tekniker:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Tack för din prenumeration!

Bekräftelse och kampanjkod för att få rabatten har skickats till din e-post. Du kan när som helst välja bort att ta emot nyhetsbrevet genom att klicka på länken som också finns i mejlet.
Vi är glada att du valde Hot Help för datorsupport!