Nätverk


Både för företag och i hemmet är det idag ett krav att ha en stabil och driftsäker internetuppkoppling. Trådlös uppkoppling med router för WiFi är standard, men kvalitén kan variera beroende på vilken utrustning och teknisk lösning som väljs. En svag WiFi-signal ger dålig täckning och klarar inte att ge god uppkoppling i hela kontoret eller i alla rum. Och ibland fungerar inte routern som det var tänkt och problem uppstår.

Hot Help kan komma snabbt om det uppstår driftstörningar, och avhjälpa problem på plats. T ex att konfigurera om routern eller att hitta rätt säkerhetslösning.

Hot Helps konsulter kan även ge råd och kring vad som krävs för ett stabilt nätverk och en driftssäker lösning som ger hög tillgänglighet just hos dig. Utan att det skall kosta för mycket. Smarta lösningar kräver inte alltid de dyraste produkterna.

Vi kan hjälpa dig med en komplett lösning, från att planera ditt nätverk till att dra kablar och göra en slutförd installation.

Behoven kan också handla om kabeldragning för projektorer, hemmabio eller liknande. Då hjälper vi dig att planera och installera en lösning som passar dig.Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå. Ring 08-96 88 08‬ så kan du få ett förslag på lösning och en offert.

Hot Help kommer och hjälper dig hemma eller på kontor.

Vad våra kunder säger:

Boka en tekniker