5% rabatt på online bokning med kampanjkod [online5] för privatpersoner

Nätverk

Det är idag ett självklart krav att ha en stabil och driftsäker internetuppkoppling, både på företag och i hemmet. Trådlös uppkoppling med router för WiFi är standard, men kvalitén kan variera beroende på vilken utrustning och teknisk lösning som väljs. En svag WiFi-signal ger dålig täckning och klarar inte att ge god uppkoppling i hela kontoret eller i alla rum.

Ibland fungerar inte heller routern som det var tänkt, och problem uppstår. Det kan också vara så att man behöver anpassa routerinställningarna efter nya produkter som du behöver på kontoret eller i bostaden. Även vid byte av internetleverantör uppstår behov av att ändra inställningar.

Hot Help kan komma snabbt om det uppstår driftstörningar och avhjälpa sådana problem på plats, eller att förstärka signalen med så kallade mesh-noder, eller att hitta rätt säkerhetslösning.

Inför företagsflytt till ett nytt kontor eller när du privat byter bostad ger Hot Helps konsulter råd kring vad som krävs för ett stabilt nätverk och en driftssäker lösning, med hög tillgänglighet, just hos dig. Utan att det skall kosta för mycket. Smarta lösningar kräver inte alltid de dyraste produkterna.

Vi kan hjälpa dig med en plan för en komplett lösning, för ditt nätverk; trådlöst eller med den kabeldragning som krävs.

Behoven kan också handla om att integrera projektorer, Sonos-system, TV och hemmabio eller liknande. Då hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig.

Vi kommer och hjälper dig!

Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå.

Ring oss så kan du få ett förslag på lösning och en offert:

eller lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi tillbacka!

Vad våra kunder säger:

Kontakta oss:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 10% rabatt vid din första online-bokning av tekniker:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Tack för din prenumeration!

Bekräftelse och kampanjkod för att få rabatten har skickats till din e-post. Du kan när som helst välja bort att ta emot nyhetsbrevet genom att klicka på länken som också finns i mejlet.
Vi är glada att du valde Hot Help för datorsupport!