Din kontaktperson

Lars Holmgren

08-96 88 08‬


Om Hot Help

Hot Help erbjuder IT-support åt företag och privatpersoner i Storstockholm. Som företagare får du en personlig IT-tekniker med hög kompetens och snabb tillgänglighet till konkurrenskraftiga priser. Som privatperson får du hjälp i hemmet med din krånglande dator, nätverk, skrivare, hemmabio e t c och betalar reducerad taxa med RUT-avdrag.

Vi har en smidig organisation och stor flexibilitet och kan därför erbjuda support med kort varsel, även på obekväma tider. Hot Help fokuserar på våra kunder, dig!

Hot Help lovar att ge den bästa service som kan erbjudas, till konkurrenskraftiga priser. Garanti på allt vårt arbete. Vi har F-skatt.Tänk om du hade en personlig tekniker som kan lösa vardagliga IT-problem!

Både i ett företag och hemma är det viktigt att få hjälp snabbt när problem uppstår. Ett telefonsamtal eller mejl till Hot Help räcker för att vi skall komma och på plats hitta en lösning.
Kan problemet avhjälpas direkt, så fixar vi det. Behövs en långsiktig lösning så ger vi förslag på t ex inköp av ny utrustning eller programvara.

Vårt mål är att våra kunder skall ha en problemfri miljö för verksamhetens bästa.

Kontakta oss

Vårt team:

Tekniker

Anton Broms


Tekniker

Ilya Zubkov


Designer

Alla Krikun


Vad våra kunder säger:

Boka en tekniker