TV–installation


Att ställa in sin nya TV kan vara en svår uppgift för många. Hot Helps tekniker hjälper dig att ställa in TV-kanaler och att installera din digitalbox så att det fungerar. Vi kopplar in scart-kablar, får signal till TV:n, konfigurerar digitalboxen och söker efter kanaler.

Har du bytt leverantör av digital-TV brukar problemen dyka upp. Då är det bara att kontakta oss så kommer vi hem till dig.

Andra praktiska saker, som att hänga din TV på väggen eller att dra kablar till din TV, hjälper vi förstås också till med. Har du Google Chromecast eller Apple TV så hjälper vi förstås till med installationen. Hot Helps tekniker har erfarenhet av olika TV-modeller och tillbehör och kan ge dig praktiska råd och anvisningar för hur du skall hantera dem i vardagen. Allt skall fungera när du haft ett besök av oss, och du skall känna dig bekväm med din utrustning.

Har du hemmabiosystem, multiroom - högtalare och soundbars kan vi också hjälpa till med installation och felsökning av dessa.

Hot Helps tekniker har erfarenhet av olika TV-modeller och tillbehör och kan ge dig praktiska råd och anvisningar för hur du skall hantera dem i vardagen. Allt skall fungera när du haft ett besök av oss, och du skall känna dig bekväm med din utrustning.

Så allt du kan tänka dig inom TV-hjälp ställer vi upp med.Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå. Ring 08-96 88 08‬ så kan du få ett förslag på lösning och en offert.

Hot Help kommer och hjälper dig hemma eller på kontor.

Vad våra kunder säger:

Boka en tekniker