5% rabatt på online bokning med kampanjkod [online5] för privatpersoner

TV–installation

Att ställa in sin nya TV kan vara en svår uppgift för många. Hot Helps tekniker hjälper dig att ställa in TV-kanaler och att installera din digitalbox så att det fungerar. Vi kopplar in scart-kablar, får signal till TV:n, konfigurerar digitalboxen och söker efter kanaler.

Har du bytt leverantör av digital-TV brukar problemen dyka upp. Då är det bara att kontakta oss så kommer vi hem till dig.

Om problem uppstår så är grundtipset att du alltid först kontrollerar med leverantören av TV-tjänster att felet inte ligger hos dem.

Vi fixar inställning av routern, för att titta på TV trådlöst över internet. Vill du ha kablar dragna eller TVn uppsatt på väggen kan vi förmedla kontakt till rätt hantverkare, och vi kan hjälpa dig med uppkopplingen.

Har du Google Chromecast eller Apple TV så hjälper vi förstås till med installationen. Hot Helps tekniker har erfarenhet av olika TV-modeller och tillbehör och kan ge dig praktiska råd och anvisningar för hur du skall hantera dem i vardagen. Allt skall fungera när du haft ett besök av oss, och du skall känna dig bekväm med din utrustning.

Har du hemmabiosystem, multiroom–högtalare och soundbars kan vi också hjälpa till med installation och felsökning av dessa.

Allt du kan tänka dig inom TV-hjälp ställer vi upp med.

Vi kommer och hjälper dig!

Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå.

Ring oss så kan du få ett förslag på lösning och en offert:

eller lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi tillbacka!

Vad våra kunder säger

Kontakta oss:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 10% rabatt vid din första online-bokning av tekniker:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Tack för din prenumeration!

Bekräftelse och kampanjkod för att få rabatten har skickats till din e-post. Du kan när som helst välja bort att ta emot nyhetsbrevet genom att klicka på länken som också finns i mejlet.
Vi är glada att du valde Hot Help för datorsupport!