5% rabatt på online bokning med kampanjkod [online5] för privatpersoner

Datorhjälp hemma

Ibland fungerar inte hemelektroniken som den skall. Då vill man få hjälp i hemmet på plats snabbt. Det kan gälla datorproblem, skrivare som inte fungerar, svajig internetuppkoppling eller routerinställningar, inställning av TV-kanaler, hemmabio, telefoninställningar, bildöverföring etc. Då är du välkommen att kontakta Hot Help, så kommer en tekniker och löser problemet tillsammans med dig vid hembesök. Det kan gälla Windows, Mac eller PC – våra tekniker behärskar alla plattformar.

Vi finns i Stockholm och har kunder i hela Stockholms län. När arbetet utförs i hemmet gäller rutavdrag.

Vi hjälper även kunder att planera sitt hemnätverk. Det kan gälla placering av routrar för bästa täckning och planering av kabeldragning. Hot Helps tekniker installerar och optimerar utrustningen åt dig.

kr

598

per påbörjad timme med RUT-avdrag och inkl. moms

Hemmakontor

Idag erbjuder många företag sina anställda att helt eller delvis arbeta hemifrån. Det du bör tänka på, när du organiserar ditt hemmakontor är att ha en arbetsplats som gör att du kan arbeta effektivt.

Hot Helps tekniker kan hjälpa dig att säkerställa att du har en snabb uppkoppling till internet. Sitter din WiFi-router i en annan del av huset eller lägenheten kanske du behöver ett trådlöst nätverk, en så kallad Mesh-satellit, för att förstärka signalen för att få tillräcklig hastighet.

Vi hjälper dig med installation, att koppla upp din skrivare så du kan jobba trådlöst och skriva ut både från dator och telefon. Uppkopplingar för videosamtal via de olika appar som ditt företag använder kan vi också bistå dig med.

Vi kommer och hjälper dig!

Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå.

Ring oss så kan du få ett förslag på lösning och en offert:

eller lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi tillbacka!

Vad våra kunder säger:

Kontakta oss:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 10% rabatt vid din första online-bokning av tekniker:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Tack för din prenumeration!

Bekräftelse och kampanjkod för att få rabatten har skickats till din e-post. Du kan när som helst välja bort att ta emot nyhetsbrevet genom att klicka på länken som också finns i mejlet.
Vi är glada att du valde Hot Help för datorsupport!