Datorhjälp hemma

Ibland fungerar inte hemelektroniken som den skall. Då vill man få hjälp i hemmet på plats snabbt. Det kan gälla datorproblem, skrivare som inte fungerar, svajig internetuppkoppling eller routerinställningar, inställning av TV-kanaler, hemmabio, telefoninställningar, bildöverföring etc. Då är du välkommen att kontakta Hot Help, så kommer en tekniker och löser problemet tillsammans med dig vid hembesök. Det kan gälla Windows, Mac eller PC – våra tekniker behärskar alla plattformar.

Vi finns i Stockholm och har kunder i hela Stockholms län. När arbetet utförs i hemmet gäller rutavdrag.

Vi hjälper även kunder att planera sitt hemnätverk. Det kan gälla placering av routrar för bästa täckning och planering av kabeldragning. Hot Helps tekniker installerar och optimerar utrustningen åt dig.

från

399

kr

per påbörjad timme inkl. moms

Datorhjälp hemma med RUT-avdrag för privatpersoner i hemmet. Vi hjälper dig hemma när du behöver. (Utan RUT-avdrag 798 kr/timme inkl. moms)

Hemmakontor

Idag erbjuder många företag sina anställda att helt eller delvis arbeta hemifrån. Det du bör tänka på, när du organiserar ditt hemmakontor är att ha en arbetsplats som gör att du kan arbeta effektivt. Hot Helps tekniker kan hjälpa dig att säkerställa att du har en snabb uppkoppling till internet. Sitter din WiFi-router i en annan del av huset eller lägenheten kanske du behöver ett trådlöst nätverk, en så kallad Mesh-satellit, för att förstärka signalen för att få tillräcklig hastighet. Vi hjälper dig med installation, att koppla upp din skrivare så du kan jobba trådlöst och skriva ut både från dator och telefon. Uppkopplingar för videosamtal via de olika appar som ditt företag använder kan vi också bistå dig med.

Vi kommer och hjälper dig!

Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå

Ring oss så kan du få ett förslag på lösning och en offert

Vad våra kunder säger: