5% rabatt på online bokning med kampanjkod [online5] för privatpersoner

Datorhjälp för pensionärer​

För pensionärer, som tillbringar mycket tid i hemmet, är det extra viktigt att kunna använda modern teknik. Internet, datorer, surfplattor och smarta telefoner är fantastiska verktyg för att hålla sig informerad och att hålla kontakt.

Här nedan är en kort beskrivning av den it-support för seniorer som vi erbjuder i Stockholm, och vilka priser som gäller. Om du inte hittar just ditt problem i beskrivningen, så är du ändå välkommen att kontakta oss för problemlösning.

När tekniken krånglar kanske våra seniorer inte har den datorvana eller de tekniska kunskaper som krävs för att lösa problemet på egen hand. Då skall det vara enkelt att kontakta Hot Help, så att en tekniker snabbt kan komma och hjälpa på plats.

I Covid-tider, när rekommendationen om man är i en riskgrupp är att stanna hemma, blir tekniken ännu viktigare, för att inte bli isolerad från omvärlden. Teknikern från Hot Help som kommer hem, skall självklart respektera utfärdade smittskyddsregler.

Vi möter dagligen pensionärer som har behov av it-hjälp och tekniska lösningar, och vi gör det med respekt och förståelse för våra seniorers speciella behov. Det kan gälla datahjälp, men också telefoninställningar, surfplattor, e-mailprogram, problem med skrivare eller råd vid behov av datorreparation.

kr

598

per påbörjad timme med RUT-avdrag och inkl. moms

Vi kommer och hjälper dig!

Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå.

Ring oss så kan du få ett förslag på lösning och en offert:

eller lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi tillbacka!

Vad våra kunder säger:

Kontakta oss:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 10% rabatt vid din första online-bokning av tekniker:

Jag har läst Villkor och bekräftar att Hot Help AB lagrar mina
personuppgifter för att kunna behandla min fråga.

Tack för din prenumeration!

Bekräftelse och kampanjkod för att få rabatten har skickats till din e-post. Du kan när som helst välja bort att ta emot nyhetsbrevet genom att klicka på länken som också finns i mejlet.
Vi är glada att du valde Hot Help för datorsupport!