Datorhjälp

Datorhjälp med RUT-avdrag för privatpersoner. Vi hjälper dig hemma när du behöver. Du välkommen att kontakta Hot Help, så kommer en tekniker och löser problemet på plats där du bor. Du får också råd och instruktioner för att använda din teknik på rätt sätt.
När tekniken krånglar kanske du som senior inte har den datorvana eller de tekniska kunskaper som krävs för att lösa problemet på egen hand. Du får hjälp hemma med RUT-avdrag för seniorer och behöver inte ta din dator till oss.
Vi kan snabbt vara på plats. Vi löser problem med den utrustning ni har eller ger råd för val av ny utrustning. Det kan gälla datorer, nätverk och router, problem med skrivare eller andra tillbehör, installation och uppdatering av programvara, e-mail som inte fungerar etc. Inga serviceavtal, du betalar bara när du anlitar oss.
En del problem kan lösas över telefon och med fjärrstyrning av din dator. Enkel och säker lösning när datorn fungerar så att du kan ansluta till internet. Genom fjärrstyrning av din dator och i dialog med vår tekniker över telefon får du hjälp snabbt och enkelt. Var du än befinner dig.

Vi kommer och hjälper dig!

Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå. 

Ring oss så kan du få ett förslag på lösning och en offert

Vad våra kunder säger: