Skrivarproblem


Självklart vill man ha en skrivare som fungerar.

Har du köpt en ny skrivare hjälper vi dig att installera den och koppla upp den mot din dator och telefon så att du kan skriva ut trådlöst. Kommunikationen mellan skrivare och dator är ett av de vanligaste problemen som man kontaktar Hot Help för att lösa.

Hot Helps tekniker är vana att göra felsökning och att tackla alla skrivarproblem. Förutom installation och att få den att fungera i ditt nätverk, hjälper vi dig att ordna upp papperstrassel eller åtgärda dålig utskriftskvalitet. Långsamma utskrifter kan vara ett annat problem, där det kan handla om att ändra inställningar eller att skrivarmodellen har för låg kapacitet för ändamålet.

Vi ger råd om det är idé att reparera din krånglande skrivare. Ibland kan vi laga den, men många gånger är det bättre och billigare att ersätta en äldre skrivare med en ny, som har bättre driftsekonomi.

Ofta är behovet att få problemet löst snabbt när det krånglar. Problemen upptäcks ju precis när man behöver de där viktiga dokumenten utskrivna. Vi kan prioritera att vara hos dig inom kort efter att du tagit kontakt med oss.

På plats ger vi råd och förklaringar, så att du kan avhjälpa problemet på egen hand om det dyker upp igen.Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå. Ring 08-96 88 08‬ så kan du få ett förslag på lösning och en offert.

Hot Help kommer och hjälper dig hemma eller på kontor.

Vad våra kunder säger:

Boka en tekniker