Dra nätverkskabel


Vi drar nätverkskabel inomhus i alla miljöer i Stockholm. Behovet av installation kan uppstå t ex när du flyttat till ett nytt boende eller får ändrade behov där du bor nu. Eller när företaget flyttat in i nya lokaler eller anställt fler medarbetare och utökat antalet arbetsplatser. 

Hot Help hjälper dig att planera nätverket och att dra internetkablar, så att routrar placeras för optimal trådlös mottagning samt till accesspunkter för enheter där det är viktigt att vara oberoende av det trådlösa nätverket. 

Hemma kanske det ska det strömmas film via t ex Netflix eller Youtube, eller ska det spelas spel över internet? Gamers har specifika önskemål som kräver mycket bättre stabilitet än vad man får via WiFi. Då kan kabeldragning vara en fördel. Bor du i villa kan det vara aktuellt att dra kabel mellan olika våningsplan. På din firma mellan olika kontorsdelar.

Våra tekniker är duktiga på både kabelinstallation i inbyggda kabelkanaler och friliggande kabeldragning, där det är viktigt att det blir både snyggt och praktiskt. Vi har verktyg för att sätta kopplingsdon och kontakter så att datakablarna får rätta längder och att ni skall slippa kabelhärvor.Det är inte möjligt här att beskriva alla problem som kan uppstå. Ring 08-96 88 08‬ så kan du få ett förslag på lösning och en offert.

Hot Help kommer och hjälper dig hemma eller på kontor.

Vad våra kunder säger:

Boka en tekniker